ФИРМА ОД ПОВЕРЕЊА
LIVE CHAT

Како да започнем промоцију своје фирме уз помоћ сертификата "Фирма од поверења"?

На самом почетку желимо да Вам још једном одамо признање на позитивним резултатима интернет мониторинга односа фирме према корисницима. У наставку желимо да Вам у неколико корака објаснимо како би требало да започнемо промоцију фирме са сертификатом "Фирма од поверења".

Сваки учесник пројекта добија пошиљку, која садржи:

  • Налепнице са логом Фирма од поверења, који се могу лепити на службени аутомобил или улазна врата пословног објекта. Налепнице су коректно урађене, водоотпорне су, трајне и високог су квалитета.
  • Подаци за приступ Интернет страници пројекта - www.firmaodpoverenja.com, на којој сваки учесник може да представи своју актуелну електронску визит карту, у њој податке о фирми. Такође, ту је могуће ажурирати и податке о радном времену, актуелним промоцијама, као и галерију слика.
  • Штампана верзија сертификата је израђена од квалитетног папира. То је документ, који је потврда да је дата фирма или привредни субјекат заправо Фирма од поверења. На сертификату, који може бити постављен на било којој позицији у седишту фирме, се налази пун назив фирме, као и информације о квалитетима, који су Вашој фирми донели ово признање.
  • Фактура са обрачунатим ПДВ-ом за активацију е - визитке, која садржи податке за приступ сајту пројекта: www.firmaodpoverenja.com

РЕЗУЛТАТ ПРОМОЦИЈЕ ПО СТАВКАМА

1.

Извадите из пошиљке штампану верзију сертификата ”Фирма од поверења”. Окачите је на зид канцеларије, по могућству, на видно место.

2.

Водоотпорну налепницу, формата А6, са логом ”Фирме од поверења”, налепите на улазна врата своје продавнице или канцаларије, стакла од аутомобила или неко друго место.

3.

У доњем десном углу фактуре се налазе подаци за приступ страници пројекта. Важно је преписати их и запамтити за у будуће. Уз помоћ корисничког имена и шифре могуће је свакодневно допунити е-визитку и скинути лого ”Фирма од поверења”

4.

Да би сте ушли на сајт пројекта, морате отићи на веб страну www.firmaodpoverenja.com и кликнути на црвени квадрат са натписом ”Улаз”, који се налази у горњем десном углу странице. Тада ће вам се указати сиво поље са натписом ”Корисничко име” и ”Шифра”. На та места уписујете податке са фактуре (видети т.3). Када препишете специфичан низ бројева и слова, кликните на ”Улаз”. Ако сте исправно уписали све податке, аутоматски ћете бити редиректовани на страну Ваше е-визитке.Обратите пажњу! Образац за унос података препознаје мала и велика слова, зато пажљиво упишите корисничко име и шифру.

5.

Када приступите Вашој е-визитки, можете допунити и мењати податке о фирми. Опис фирме не сме садржати више од 900 знакова.. На овом месту предузетници углавном информишу кориснике о врсти делатности, којом се баве, о новим промоцијама, радном времену, адреси и сл. Важно је запамтити да ће свака промена информација о фирми бити промењена после клика на дугме ”Сачувај податке”. Обратите пажњу! Обратите пажњу! Важно је знати да корисници чешће посећују визитке оних фирми, које се редовно ажурирају своје податке, од оних на којима нису уписани подаци о делатности.

6.

Када попуните опис, као и све податке о Вашој фирми, ваља додати лого фирме и слике. Можете додати највише 5 слика. Важно је да после додавања слика поново кликнете ”САЧУВАЈ ПОДАТКЕ”, јер у противном промене неће бити сачуване. Слике, опис и податке о фирми можете променити у сваком тренутку, по сопственој жељи.Обратите пажњу! Захваљујући опцији ”ПОГЛЕДАЈ СВОЈУ ВИЗИТКУ” имате могућност да у сваком моменту проверите изглед Ваше попуњене е-визитке. Обратите пажњу и на то, да опширно попуњене визитке наилазе на бољи пријем код клијената од оних, које су попуњене штурим подацима. Слике, које илуструју основну делатност фирме, међу корисницима ствара утисак професионалности.

7.

Додајмо и то, да уласком на страну е-визитке можете скинути лого пројекта ”Фирма од поверења” у великом, малом и html формату. Дати промотивни материјал би требало поставити на веб сајтове, фејсбук, штампани материјал, флајере, плакате, фактуре, визитке, чак и на етикете, налепнице и пакете. Захваљујући употреби интернет маркетинга и штампаног промо материјала могуће је креирати позитиван имиџ о одређеном предузећу. Обратите пажњу! Последња испитивања без сумње показују да 80% клијената радије користе услуге фирми, које су активне на мрежи. Исти је случај и са штампаним промо материјалом неких туристичких агенција, пекара, аутопревозника и агенција за организовање пријема.