ФИРМА ОД ПОВЕРЕЊА
LIVE CHAT

Firma od poverenja u emisiji "Otvorite atlas" - TV Studio B


Bilo smo gosti Studija B u emisiji "Otvorite atlas". S obzirom na to da je ovo jedina emisija o turizmu i putovanjima, želeli su da saznaju sve o našem projektu: Zašto je Firma od poverenja važna za agencije, turizam i druge firme, šta je e-vizit karta i Sertifikat "Firma od poverenja", kako se mogu koristiti za kvalitetnije poslovanje, gde se u Srbiji nalazi ''mesto gde vino spava'', i šta to ima lepo da se vidi u Poljskoj...Na ova pitanja odgovara koordinator ovog projekta u Srbiji, Saša Grujović.

 

Možete nas kontaktirati na www.firmaodpoverenja.com. A Emisiju Otvorite atlas gledajte premijerno na televiziji Studio B subotom u 11:35h, repriza je četvrtkom u 16:35h. Važno je napomenuti da se ova emisija emituje na još 44 lokalne televizije, a program se može gledati i preko kablovskih kanala.

We were on TV Studio B. Trustworthy company took part in TV show "Otvorite atlas". It is important to say that 44 other local, national and cable TV stations publish this show twice a week.  Since this is unique and one of the oldest show about Tourism&Travel in Serbia, we got many questions about our project:  Why Trustworthy company is important for travel agencies and other companies? What are e-visit cards and  Certificate "Trustworthy company" and how they can improve your business? And why Poland and Bulgaria are the best destinations for this summer holiday? Our project coordinator Sasa Grujovic gave his best to answer all those interesting questions. Enjoy!!!